M. Roobol Financiële Dienstverlening is opgericht in 2007 door Marinus Roobol. Afkomstig uit een ondernemersfamilie spreekt hij de taal van de ondernemers. Hij is begonnen als zelfstandige bij één klant. Daarnaast was hij parttime in loondienst als hoofd financiën bij een middelgroot bouwconcern. Sinds 2009 is hij fulltime zelfstandig werkzaam. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een administratiekantoor met twee boekhoudkundige medewerkers in dienst.

De twee medewerkers assisteren bij de dagelijkse invoer van alle mutaties in de diverse boekhoudsoftwarepakketten, zoals Exact online, Afas, SAP, Twinfield, Snelstart en BIS Piramide.

In toenemende mate bestaan onze werkzaamheden door op locatie bij de klanten de administratieve werkzaamheden uit handen te nemen. Hierdoor ontzorgen wij de klanten en ontstaat er een administratie die zoveel mogelijk up-to-date is. Ons motto is de ondernemer laten doen waarin hij goed is en wij ontzorgen hem of haar op administratief en boekhoudkundig gebied.

Opstellen jaarrekeningen - Aangiftes verzorgen - Toepassen WKA - Verzorgen administraties

Bespaar op uw kosten

Wist u dat 85% van het MKB niet verplicht is om een accountant in te schakelen voor het opstellen van de jaarstukken? Grote kans dat uw onderneming daaronder valt. Wilt u besparen op uw administratiekosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor startende ondernemers geven wij een duwtje in de rug door u een korting van 50% te geven in het eerste jaar.

bt contact